honlapkészítés webdesign bannerkészítés grafikai tervezés

Sikeres, keresőbarát céges honlapot készítünk teljes körűen, költséghatékonyan, valós html nyelven programozva, ami ritka napjainkban! Először néhány igényt tisztázni kell, az alábbi lépések közös átgondolása, megtervezése a sikeres honlapkészítés alapja, ehhez minden segítséget megadunk.

Ne feledje, ezeket csak egyszer kell megtervezni, elkészíteni. A jutalom érte: a sikeres honlap!

1. lépés: Kezdésként el kell dönteni, hogy van-e lehetőség kulcsszó-, keresőorientált domain nevet (honlap címet) választani vagy az ismert cégnevet kell választanunk névnek?
Ez főleg a keresőoptimalizálásra van nagy hatással, sokkal könnyebb egy fontos kulcsszót tartalmazó domain névvel felépíteni egy keresőbarát céges oldalt, mintha ragaszkodni kell a cégnévhez. Kezdésként el kell dönteni, hogy mi a fontosabb, miből lehet engedni.

2. lépés: Kulcsszavak és tartalom meghatározása.
4-5 olyan szó kiválasztása a cél, tevékenységi kör függvényében, ezekre érdemes optimalizálni az oldalt. Kulcsszavakat igyekezzünk mondatokban használni, összekötve a cég, a tevékenységi körök, a termékek bemutatásával.

3. lépés: Az oldal menüpontjainak kiválasztása
Teljes körű képet kell nyújtani már ezen menüpontok segítségével a cég tevékenységeiről, átláthatóvá téve a honlapot. Ezen menüpontok minden aloldalon szerepelnek, így könnyen átjárható lesz a honlap.
Például: bemutatkozás (cégtörténet), tevékenységek, termékek, árlista, kapcsolat, megközelíthetőség, akciók, hírek, ...

4. lépés: Design elemek kiválasztása, logó, fejléc, háttér, színek
Csak egyszer kell jól átgondolni, ezekre később minden céges kiadvány arculatában lehet majd alapozni. Tehát megéri időt, energiát, pénzt áldozni a részletes megterveztetésükre.

5. lépés: Fotók, galériák, videók, bannerek megjelenítése a honlapon
Sokkal színesebbé, érdekesebbé teszik az oldalt, minden esetben ajánlott használatuk. Igény esetén profi fotózást, galériák készítését, videók felvételét, feltöltését, bannerek tervezését vállaljuk.

Ezen 5 lépést kell átbeszélnünk, megterveznünk és indulhat a sikeres céges honlapkészítés!


Hasznos információk, segédletek a tervezéshez:


Domain név: minimum 2 karakterből állhat. Betűket, számokat, kötőjelet tartalmazhat (ékezetek kerülendők). Domain ellenőrzés: http://web-server.hu/tarhely/domain-regisztracio/?ref=google-domain&gclid=CJTuusbB37ACFYXP3wodhEjn3A

Színek:
az alábbi színskálából mindenki tud egyértelműen választani.

szinek

Színnevek szótára: remek magyar oldal, ahol színnevek szerint tudunk keresgélni, nézelődni. Egyértelműen lehet hivatkozni a színekre, a 6 jegyű színkódot is tartalmazza: http://www.szintan.hu/keret.htm


Hátterek gyűjteménye: több ezer háttérkép tematikusan rendezve: http://www.cgtextures.com/


Fotó galériák: galéria Picasa segítségével
Videók: oldalra feltöltött video YouTube-al
Térképes megközelítés:
megjelenítés Google Maps-alKeresőoptimalizálás, kulcsszó ellenőrzés: százalékos pontossággal történő elemzés itt! A legtöbb általunk készített céges honlap 100%-os minősítést szokott kapni.

Helyesírás: nagyon zavaró, amikor az oldal tele van helyesírási hibákkal, senki sem tökéletes, de lehet törekedni a pontos helyesírásra. Gyorsan és könnyen utána lehet olvasni, hogy mi a helyes nyelvtanilag. Ajánlatom: helyesírás ellenőrző, Google keresője, és http://helyesiras.blog.hu/2008/03/12/szolista


A fenti 5 lépést kell átbeszélnünk, megterveznünk és indulhat a sikeres céges honlapkészítés!


Néhány honlapkészítési céges referenciánk a közelmúltból (katt ide)